Blademaster on ammattilaisten teroituskone.

Yli 30 vuoden kokemus teroituskoneiden valmistamisessa on tehnyt Blademasterista legendan huoltajien keskuudessa. Hiljainen ja varmatoiminen kone on ollut aina helppo ylläpitää ja teroituksen laatu on tasainen.  Blademasterin teroituskoneiden  perusrakenne takaajoka kerta luotettavan teroituksen. Koneessa ei ole liikkuvia varsia ja niveliä tai muita herkästi kuluvia osia. Luistin kiinnitetään kelkkaan joka liukuu teroitustasolla. Monet ammattilais- ja maajoukkueet ovat ottaneet koneet omakseen juuri tuon teroitusjäljen ja luetettavuuden vuoksi.  Koneita on Liigassa käytössä usemalla joukkuelle mm. TPS, Tappara HIFK sekä Kalpa NHL:ssä Pitsburgh, LA Kings, Rangers, Maple Leafs ja maajoukkueista Suomi, Ruotsi, Kanada ja USA.

Saatavilla nyt myös joukkueille sopivina versioina.

Nyt on saatavilla muutama eri teroituskoneversio, jotka sopivat hyvin myös junnujoukkue käyttöön.

Blademaster SPB 850

BM 850

Liikuteltava tasoteroituskone sopii hyvin joukkuekäyttöön. Blademaster SPB 850 Koneela teroittaminen on helppoa ja tasalaaatuista. Ja plussana vielä teroituskoneen pieni huollon tarve ja alhainen hankintakustannus tekevät tästä todella hyvän koneen jokapäiväiseen joukkuekäyttöön. Koska luistin/terä kiinnitetään kelkkaan joka liikkuu luistavalla teroitus tasolla on  teroittaminen helppoa ja onnistuu pienellä käyttö opastuksella kaikilta huoltajilta. Mukana tulee kaikki luistinten teroittamisessa tarvittavat välineet. Kaikki kuluvat osat saat tilattua suoraan maahantuojan varastosta.

 

Blademaster BRP PRO 2

 

Legenda – kuljetuslaatikolla varustettu teroituskoneiden Rolls-Royce tästä ei kuljetettava teroituskone parane. Vaihtuvanopeuksinen kone, eli kun teroituslaikka kuluu vaihtuu koneen nopeus niin että teroitusosan nopeus on aina sama.  Hiljainen, helppokäyttöinen ja tehokas. Myyntipakkauksessa kaikki tarvittavat osat mm.kuljetuslaatikko.

Blademaster BR100

Blademaster br100

Luistemen terän kalvevuusmittari. Varmista teroituksesi tasalaatuisuus kaltevuus mittarilla. Helppo käyttää ja tarkka magneettikiinnitys.

Blademaster tarvikkeet
bm-8as bm-8gc
bm-8mxrB bm-8mxruby    bm-tsm688

Tereituslaikkoja on 5 eri kovuus-astetta

Blademasterin mallisto on todella laaja, mallistosta löytyy kaikki luistimien huoltamiessa tarvittavat työkalut esim, luistimen lestin levitystyökalut, niitin poistajat/lisääjät. Blademasteria suomessa käyttää mm. Maajoukkue, TPS, Jokerit, Sport, Sapko ja monet muut.
Koko valikoiman voi katsoa osoitteesta http://blademaster.com/web/en/

Lisätietoja sales@sher-wood.fi