Blademaster teroituskone on teroituskoneiden aatelinen. Blademasterilla on erittäin kattava valikoima jääkiekkoluistimien ja varsinkin terien huoltamiseen tarkoitettuja laitteita ja työkaluja. Aina täydellisestä huoltokeskuksesta siirrettäviin kuljetuslaatikollisiin teroituskoneisiin. Blademasterin teroituskoneet ja  työkaluvalikoima saa naapurijoukkueen huoltajan kateelliseksi. Blademasterin työkaluvalikoimasta löytyy teränkaltevuusmittareita, teräkotelon vaihtotyökaluja, luistimen lestinlevittäjä, useita erikovuuksisia teroituslaikkoja sekä muihin huoltajan päivittäistarpeisiin kuuluvia tuotteita. Blademaster teroituskoneet perustuvat vakiotyötasoon, jolloin liikkuvia ja kuluvia nivel-aisoja ei koneessa ole. Teroittaessa korkeuden säädöt ovat todella helppoja. Tasaisesta laadusta ja todella toimivasta rakenteesta johtuen ovat monet seurajoukkueet sekä maajoukkueet ovat pitkään luottaneet Blademaster koneisiin.

Blademaster kuvasto

Siirrettävät koneet

Blademasterin siirrettävät luistimien teroituskoneet ovat maineensa veroisia. Helppokäyttöisiä ja varmatoimisia koneita on pitkään käytetty ammatilaisjoukkueissa NHL:ssä sekä suomen Liigassa. Nyt nämä koneet ovat saatavilla myös juniori joukkueisiin. Helppokäyttöisyys on näissä koneissa ihan omaa luokkaansa. Teroittaminen tapahtuu työtasolla kulkevan kelkan avulla, jolloin herkästi kuluvia aisoja tai niveliä ei koneissa ole.

BM 850

Blademaster 850 teroituskone, pöytämalli.

Työasemat

Sopivat ammattilaisjoukkueille sekä jääkiekkoliikkeille. Työasemista löytyy kaikki terien muotoilussa tarvittavat työkalut ja ohjaimet.

Kysy meiltä lisää näistä työkeskuksista laitteet kotaan aina tapauskohtaisesti ja tarvittaessa kustomoidaan.

Valmistajan kotisivut: www.blademaster.ca