Blue Sportilta tulee uutuutena erityisesti luistelijoille suunnitellut geelisuojat, joilla saadaan estettyä tehokkaasti jalkojen kipeytymistä ja hiertymiä luistimissa. Pehmeät, laadukkaat ja antibakteeriset geelisuojat toimivat  pehmusteena sekä iskunvaimentimena. Blue Sports geelisuojilla saadaan nopeasti apua kun jalat kipeytyvät luistimissa. Geelisuojat on helppo kiinnittää juuri sinne missä niitä tarvitaan. Blue Sport uutuudet auttavat yleisimpiin luistimen hiertämiskohtiin. Geelisuojia on kolme erilaista versiota ja myyntipakkauksissa on nauhapaine ja kantapää geelisuojissa on kaksi suojaa ja nilkka suojissa on neljä geelisuojaa. Geelisuojien muotoilu mahdollistaa hyvän verenkierron sekä pitää jalkaa paikoillaan. Myyntipakkaus on kätevä uudelleen suljettava pussi.

Blue Sports  Geelisuoja nauhapaine

Nyt voi pesusienistä rakennetut viritykset heittää suosiolla roskiin. Blue Sport Lace Bite Gel Pad – Suojaa jalan yläosaa luistimen kielen/iltin paineelta. Suoja pysyy hyvin paikoillaan velcron avulla ja on helppo asettaa paikoilleen. Myyntipakkauksessa kaksi suojaa.

Blue Sports Geelisuoja kantapää

Ei enää kantapäiden teippivirityksiä hiertymien estämiseksi. Blue Sport Achilles Heel Gel Pad – Suojaa kantapäätä luistimen luistimen paineelta ja hiertymiseltä. Suoja pysyy hyvin paikoillaan tarran avulla ja on helppo asettaa paikoilleen. Myyntipakkauksessa neljä suojaa.

Blue Sports Geelisuoja nilkka

Ei enää nilkkojen teippaamista tai muita virityksiä hiertymien estämiseksi. Blue Sport Ankle Gel Pad – Suojaa nilkan luiden kohtaa luistimen  paineelta ja hiertymiseltä. Suoja pysyy hyvin paikoillaan tarran avulla ja on helppo asettaa paikoilleen. Myyntipakkauksessa kaksi suojaa.

905507-1905508-1905509-1